Ulei esențial de lavandă anti-îmbătrânire


Uleiul de lavandă Uleiul de lavandă este un ulei foarte versatil care ajută la vindecarea afecțiunilor cutanate, a arsurilor și a tăieturilor - eficient în special in refacerea si vindecarea pielii, și in îmbunătățirea comunicarii intercelulară în interiorul epidermei.

Lavanda provine din cultura proprie situata in zona de sud-est a Romaniei, ecologică, lucrată manual. Este regenerant pentru piele, calmant si relaxant, asigura un somn usor, este un parfum natural foarte utilizat si indragit de catre persoanele care prefera un stil de viata sanatos, fara chimicale. Cateva dintre modalitatile de utilizare: Aromaterapie - picaturi in difuzor cu recomandarea ca acest aparat sa fie pe baza de ultrasunete.

Ulei esențial de lavandă îi ajută corpului tău să producă trei dintre cele mai puternice antioxidante ale organismului tău. Producția acestor antioxidanți ajută cu succes in lupta împotriva stricaciunilor provocate de radicalii liberi, care duc la deteriorarea corpului, inclusiv la ulei esențial de lavandă anti-îmbătrânire pielii. Beneficiile sinergice ale uleiului esential de lavandă, în amestec cu potentul ulei aloe vera sau cu ulei de nucă de cocos provoaca o îmbunătățire profundă a pielii.

ulei esențial de lavandă anti-îmbătrânire

Adăugând doar 10 picături la 2 linguri de ulei de aloe vera obtinem o senzație uimitoare de calmare a celor mai grave arsuri solare și aduce o senzatie de ușurare rapidă în disconfortul provocat de pielea uscata avand ca rezultat final vindecareade tăieturi minore și de zgârieturi. Ulei din semințe de rodie Mai putin cunoscut la noi, uleiul din semințe de rodie a fost folosit de-a lungul istoriei pentru calitatile sale uimitoare de vindecare.

Puterea sa anti-imbatranire vine de la fabuloasele bioflavonoide care preintampina ridarea si imbatranirea pielii, mentinandu-i elasticitatea si tineretea. El protejeaja de asememenea pielea de ameninţările soarelui — avand un SPF natural — fiind de aceea o buna alternativa la produsele antisolare oferite de industria cosmeticelor.

Despre mine

Acesta este asociat cu mari proprietăți anti-îmbătrânire, cea mai puternică formă anti-îmbătrânire a rodii fiind uleiul său, cunoscut și ca bioflavonoide. Uleiul de semințe de rodie este o culoare închisă; protejează de asemenea pielii dvs.

ulei esențial de lavandă anti-îmbătrânire

Uleiul de tamaie Uleiul de tamaie prezinta o gamă largă de proprietăți de vindecare a pielii, incluzând reducerea apariției petelor solare și a petelor debatranete; ajută la îmbunătățirea aspectului și tonusului neuniform al pielii albirea în anumite zone, aspectul flasc al pielii. Ajută la protejarea celulelor pielii, inclusiv la reducerea inflamatiilor provocate de acnee, a porilor mari și a ridurilor.

ulei esențial de lavandă anti-îmbătrânire

Aplicarea acestui ulei atotpotent nu se limitează doar la față, ci se poate folosi oriunde pielea atarna, cum ar fi abdomenul, sub ochi sau obraji. Încercați să amestecați împreună 6 picături de ulei de tămâie cu 2 linguri de ulei pentru dilutie cum ar fi uleiul de jojoba și aplicați direct pe piele.

Descriere : 1.

Capacitatea lui de a întări pielea, de a-i îmbunătăți tonusul, elasticitatea, de a lupta împotriva bacteriilor, abilitatea sa de a elimina inflamatiile și petele, puterea de a reface aspectul sanatos al pielii pe care il pierdem odata cu inaintarea in vârstă, fac din uleiul de tamaie un produs ideal pentru folosirea regulata in lupta impotriva efectelor imbatranirii.

Cercetarile au aratat ca ridica tonusul pielii si are efect de lifting, vindeca ranile, reduce cicatricile si urmele lasate de acne. De asemenea se poate folosi cu success la eliminarea vegeturilor produse dupa nastere pe burta, a depigmentarilor si altor pete pe piele care apar in timpul sarcinii.

Uleiurile esențiale naturale, prin conținutul lor de vitamine, antioxidanți și minerale ajută corpul să se auto-regenereze.

Ajuta la vindecarea pielii crapate si deshidratate. Uleiul de jojoba Un ulei incredibil de hidratant, care conține multe ingrediente benefice, inclusiv vitamina E, complexul de vitamine B, siliciu, zinc, crom și cupru.

Dr. Mihail desfiinteaza mitul uleiurilor esentiale

Nu e de mirare că uleiul de jojoba este un ulei atât de puternic folosit pentru a ajuta la vindecarea organismului. Uleiul de jojoba este similar cu sebumul materia uleioasă sau ceroasă pe care glandele pielii noastre îl secretă. Are capacitatea de a echilibra cantitatea de ulei din epiderma, de a mentine hidratarea ideala a pielii si parului nostru atunci cand exista tendinta de a pierde apa din celulele acestora si in acelasi timp elimina excesul de ulei.

Scrie o recenzie

Acest lucru îl face sa fie un remediu ideal, pe care il avem la indemana acasa, impotriva acneei, eczemelor și altor boli ale pielii uscate. Uleiul de jojoba ajută la accelerarea procesului de vindecare a rănilor și stimulează sinteza colagenului.

ulei esențial de lavandă anti-îmbătrânire

Nu blocheaza porii și este bogat în iod — care este foarte efficient in lupta naturala împotriva inmultirii bacteriilor dăunătoare care pot provoca eruptii cutanate.

Este ideal pentru cei care au pielea sensibilă, iar antioxidanții pe careii contine ajută la netezirea ridurilor ulei esențial de lavandă anti-îmbătrânire, deci la incetinirea in mod natural a semnelor de îmbătrânire.

Ulei esențial pur LAVANDĂ

Uleiul de geranium muscata Uleiul de geranium este un antiinflamator eficient. De asemenea, ajută la inlaturarea petelor de batranete și chiar la imbunatatirea tonusului general al pielii. Uleiul de muscata îmbunătățește, de asemenea, circulația periferica la nivelul pielii, lucru care ajută la regenerarea celulară, făcându-l util pentru reducerea cicatricilor, a ridurilor și a altor imperfecțiuni vizibile ale pielii.

ulei esențial de lavandă anti-îmbătrânire

Utilizat de egipteni pentru pastrarea pielii frumoase și radiante, uleiul de geranium este utilizat acum pentru a trata acneea, reducerea inflamațiilor cutanate. El s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune remedii pentru diverse probleme dermatologice precum tenul gras si incarcat, eczeme și dermatită.