Coş de cumpărături0
Home OUA DE PREPELITA Foarfeca pentru oua de prepelite

Foarfeca pentru oua de prepelite

Foarfeca_pentru__50489366be8be.jpg
Foarfeca oua 02 mic.jpg
Foarfeca oua 03 mic.jpg
Foarfeca oua 04 mic.jpg
Principiul de funcţionare este intuitiv: se introduce vârful oului în foarfecă, se decupează cu foarfeca un mic "capac" la ou (nu se retează oul în două aşa cum poate părea la prima privire, ci se "scalpează" doar vârful - de unde şi denumirea de foarfecă

instoc.gif

Prețul : 25,00 lei


intreaba
Descriere Unul din cele mai geniale produse legate de activitatea de creştere a prepeliţelor este această "foarfecă de tuns ouă de prepeliţă"!
Pe cât de simplă este construcţia sa, pe atât de eficientă este. Principiul de funcţionare este intuitiv: se introduce vârful oului în foarfecă, se decupează cu foarfeca un mic "capac" la ou (nu se retează oul în două aşa cum poate părea la prima privire, ci se "scalpează" doar vârful - de unde şi denumirea de foarfecă de tuns ouă); în urma secţiunii cu foarfeca, întreg conţinutul (clar şi curat) rămâne în coaja de ou ca într-un păhărel, putând fi apoi utilizat după bunul plac.
Randamentul de lucru cu o asemenea foarfecă de tuns ouă de prepeliţă este de circa 5 ori mai mare decât orice altă tehnică de a sparge ouăle de prepeliţă, şi în plus de asta, este şi mult mai curată. Fără urmă de îndoială, foarfeca de tuns ouă de prepeliţă trebuie să fie o piesă indispensabilă nu doar din uzul propriu al oricărui crescător de prepeliţe, ci de departe cea mai bună metodă de a creşte vânzările de ouă de prepeliţă. Cea mai deşteaptă mutare a oricărui crescător de prepeliţe este să-şi doteze principalii clienţi cu asemenea foarfeci: cu cât spartul ouălor este o activitate mai uşor de realizat şi mai distractivă de aplicat, cu atât consumatorii finali vor fi mai stimulaţi să îşi crească numărul de ouă comandate şi frecvenţa de realizare a comenzilor. Fie că le primesc cadou, fie că le cumpără, consumatorii finali sunt încântaţi că le faceţi viaţa uşoară, iar dvs. vă recuperaţi extraordinar de repede investiţia în foarfeci din stimularea comenzilor şi câştigaţi şi un plus de imagine în faţa clienţilor dumneavoastră (care astfel vi se fidelizează şi vă şi fac reclamă / vă recomandă mai departe şi altora). Genial, v-am zis!
Distribuie pe: