Coş de cumpărături0
Home OUA DE PREPELITA Oua de prepelita pentru incubat

Oua de prepelita pentru incubat

OU___DE_PREPELI__4fe06c08b336f.jpg
Ouăle de incubat pe care vi le oferim sunt atent selecţionate morfologic dintre ouăle de prepeliţă produse, încât cele selecţionate să vă ofere rate de incubare optime. Eliminăm la selecţie ouăle prea mari, pentru a evita ouăle cu dublu gălbenuş, inapte p

instoc.gif

Prețul : 0,60 lei

Ambalaj oua 100 buc
Ambalaj pt 100 oua = 15 lei
Ambalaj oua 200 buc
Ambalaj pt 200 oua = 25 lei

intreaba
Descriere
ATENTIE, TIMP DE ASTEPTARE PENTRU COMENZILE DE OUA!
Ouăle de incubat pe care vi le oferim sunt atent selecţionate morfologic dintre ouăle de prepeliţă produse, încât cele selecţionate să vă ofere rate de incubare optime. Eliminăm la selecţie ouăle prea mari, pentru a evita ouăle cu dublu gălbenuş, inapte pentru fecundare; eliminăm la selecţie ouăle prea mici, pentru că puii care ar ieşi din aceste ouă ar avea rate de mortalitate mai ridicate, ar fi mai fragili şi subdezvoltaţi; eliminăm ouăle deformate sau cu aspect morfologic atipic şi ouăle cu coaja crăpată sau spartă (inclusiv microfisuri observabile la o examinare la bec sau ovoscop). De asemenea, excludem de la incubat ouăle de la prepeliţele care încă nu au atins curba maximă de ouat şi ouăle de la prepeliţele prea bătrâne (peste un an şi jumătate), din cauză că aceste ouă au un randament mai scăzut la eclozare. Ouăle de incubat de la Microferma de prepeliţe Braşov provin de la prepeliţe crescute în condiţii optimizate, hrănite cu furaj profesional încă din prima zi: prepeliţele sunt echilibrate vitamino-mineral, apte de reproducţie şi dezvoltate armonios iar băieţii sunt dezvoltaţi excelent, "pieptoşi" şi virili. Datorită măsurilor de biosecuritate luate la Microfermă, riscul de a achiziţiona ouă contaminate este aproape nul. Aspectul este destul de relevant, atâta vreme cât există un număr deloc mic de crescători care fie nu permit accesul în fermele lor (sub diverse scuze sau pretexte) din cauza condiţiilor improprii, fie te înfioară cu nonşalanţă, nepăsare şi inconştienţă, arătându-le.
Deoarece nu există diferenţe semnificative morfo-etologice între majoritatea raselor de prepeliţe de crescătorie, de obicei nu colectăm ouăle de incubat separat pe rase, dar la cerere putem livra şi pe rase fără probleme.
 Ouale se livreaza in ambalaj special alcatuit din cutie de carton, spuma poliuretanica si burete. (video aici)
ambalaj spuma 04 ambalaj spuma 05
Ambalaj pentru 1-100 oua de prepelita pentru incubat = 15 lei
Ambalaj pentru 101-200 oua de prepelita pentru incubat = 25 lei
Distribuie pe:

Abonare la Newletter

Contact