Coş de cumpărături0
Home FURAJARE PASARI PUI DE CARNE Concentrat proteic vegetal - 2,5 kg
Pui de carne RETETE PENTRU FURAJAREA IN GOSPODARIE A PUILOR DE CARNE
PUI DE CARNE 0-30 zile 30+ zile
Componenta Demaraj Finisare
Macropremix F1 (CC) 2,50% -
Macropremix F2 - 2,50%
Srot soia 33,00% 23,00%
Srot floarea soarelui 3,00% 5,00%
Porumb 44,80% 47,40%
Grau 15,00% 20,00%
Ulei 1,00% 1,50%
Calciu 0,70% 0,60%

Concentrat proteic vegetal - 2,5 kg

Concentrat_prote_5045d2725c12b.jpg
Concentratul proteic vegetal este un extract de soia care conţine o cantitate mai ridicată de proteină brută per kilogram decât şrotul de soia

instoc.gif

30,00 lei
Prețul : 25,00 lei
Reducere: -5,00 lei


intreaba
Descriere

Concentratul Proteic  Vegetal (CPV) este un supliment specific de aminoacizi, vitamine şi minerale (complementar Macropremixului de tip P) pe un suport (excipient) format dintr-un extract concentrat proteic obţinut din soia şi destinat utilizării în fabricarea furajelor. Materia primă atent selecţionată şi procesul de producţie performant al acestui produs conferă Concentratului proteic vegetal (CPV) un conţinut scăzut în factori anti-nutriţionali şi mai ales o digestibilitate ridicată, ceea ce îl face în mod deosebit recomandat în furajarea prepeliţelor tinere, care au o ingestă zilnică limitată (consumă cantităţi de hrană zilnice destul de mici, însă trebuie să asimileze cât mai bine nutrienţii disponibili pentru a avea sporul de creştere dorit).

Caracteristici fizico-chimice:

Energie metabolizabilă: 2.300 kcal. / kg

Energie netă: 1.950 kcal. / kg

Proteină  >55.00 %

Grăsime brută: maxim 2 %

Celuloză brută: maxim 5 %

Cenuşă brută: maxim 7 %

Umiditate maximă 10 %

Amidon: maxim 6 %

Zahăr: 15 %

Aminoacizi, vitamine, minerale:

Acid aspartic: 5,80–7,00 %

Acid glutamic: 8,80–10,70 %

Alanină: 2,20–2.70 %

Arginină: 3,50–4,50 %

Carnitină: 1.000 mg / kg

Cistină: 0,70–0,90 %

Glicină: 2,00–2.60 %

Histidină: 1,20–1,60 %

Isoleucină: 2,20–2,70 %

Leucină: 3,90–4,80 %

Lizină: 3,00–3,80 %

Metionină: 0,90–1,20 %

Fenilalanină: 2,60–3,20 %

Prolină: 2,60–3,30 %

Serină: 2,60–3,30 %

Taurină: 16.250 mg / kg

Treonină: 2,00–2,50 %

Triptofan: 0,55–0,70 %

Tirozină: 1,80–2,20 %

Valină: 2,30–2,70 %

Vitamina B1 (Tiamină): 0,60-0,70 mg / kg

Vitamina B2 (Riboflavină): 0,25-0,30 mg / kg

Vitamina B6 (Piridoxină): 2,20 - 2,60 mg / kg

Vitamina C: 2.100 mg / kg

Vitamina K3 (Menadionă): 55 mg / kg

Calciu: 0,3–0,4 %

Fosfor total: 0,6–0,7 %

Fosfor disponibil: 0,2 %

Magneziu: 0,25–0,30 mg / kg

Sodiu:  < 0.05 %

Potasiu: 1,25–1,65 %

 Beneficii:

[1] Profilul de aminoacizi conţinut de CPV este similar cu cel al făinii de peşte, fără a prezenta riscurile şi problemele asociate făinii de peşte în creşterea prepeliţelor (şi a păsărilor în general);

[2] CPV-ul este o sursă de proteină cu digestibilitate ridicată, care creşte şi digestibilitatea totală a furajelor finite realizate cu acesta;

[3] CPV-ul permite un mai bun control al microflorei din tractusul digestiv;

[4]CPV-ul îmbunătăţeşte SMZ (Sporul Mediu Zilnic în greutate al prepeliţelor);

[5] CPV-ul îmbunătăţeşte dezvoltarea matricei osoase a puilor şi a tineretului de prepeliţă;

[6] La pui, CPV-ul îmbunătăţeşte gradul de utilizare al energiei şi absorbţia rapidă a sacului vitelin;

[7] Permite reducerea utilizării şrotului de soia (pentru relevanţă, comparaţi reţetele de furajare a prepeliţelor ouătoare şi de reproducţie Standard versus Ouă XL).

 Valabilitatea Concentratului proteic vegetal (CPV) este de 12 luni, dacă se păstrează ferit de lumină şi umiditate. Mod de prezentare: ambalare la 2,5 kg; 5 kg. Pentru comenzi mai mari, se poate realiza ambalare la 20 kg sau peste.

În furajarea prepeliţelor, se utilizează în cota de 2,5% (2,5kg CPV la fiecare 100kg de furaj finit, astfel:

PREPELIŢE

0-3 săpt.

3-7+ săpt.

7+ săpt.

7+ săpt.

PREPELIŢE

Componentă

Starter pui

Creştere tineret

<p class="MsoNormal" style=" Distribuie pe: