Coş de cumpărături0

Incepatori intro

Dacă cochetezi cu ideea de a creşte propriile tale prepeliţe, indiferent că eşti interesat doar de consum propriu sau vrei să conduci o fermă cu mii de capete, ai ajuns în locul potrivit! Avem experienţă în demararea şi dezvoltarea acestei activităţi şi la nivel de hobby, şi la nivel de business şi îţi putem oferi atât consultanţa tehnică necesară (tot ce trebuie ştiut legat de creşterea optimă a acestor păsări), cât şi consultanţa de managementul afacerii cu prepeliţe - definirea corectă a obiectivelor, selectarea celor mai bune strategii de atingere a obiectivelor de business, metode de utilizare optimizată a resurselor disponibile, analize cost-beneficiu pentru planul investiţional, tehnici de optimizare a costurilor de operare, tehnici de marketing, tehnici de vânzare etc.

Motto-ul nostru este "Creştem împreună", şi ceea ce ne diferenţiază faţă de alţi crescători este faptul că suntem interesaţi nu atât de o vânzare de moment cât de dezvoltarea de parteneriate de lungă durată, cu asistenţă permanentă şi sprijin reciproc, prin care să ajutăm crescătorii să dezvolte afaceri durabile. Succesul partenerilor noştri este şi succesul nostru, şi este un motiv de mândrie şi de satisfacţie pentru noi să vedem cum crescătorii ce ne aleg pe noi învaţă şi reuşesc să aducă plusvaloare afacerilor lor cu sprijinul nostru. Mulţi cresc prepeliţe, însă puţini ştiu să crească o afacere cu prepeliţe...

Din experienţa acumulată, am conturat cele mai cerute soluţii de start în câteva pachete specifice câtorva din cele mai comune obiective pe care şi le-au propus partenerii noştri începători în această activitate. Sperăm să vă fie utile în conturarea propriilor planuri. Desigur, există posibilitatea de adaptare a acestora conform propriilor dvs. cerinţe şi necesităţi. Contactaţi-ne şi vă vom ajuta să luaţi cele mai bune decizii pentru dumneavoastră. De asemenea, este o idee bună să ne contactaţi din timp, existând o probabilitate mare de a fi necesară o programare de câteva săptămâni - câteva luni pentru achiziţia pachetelor.


START 250

START_240_503ba99e104b2.jpg
Este destinat celor care vor să crească prepeliţe ca business de nivel mic

lacomanda.gif

3.789,00 lei
Prețul : 2.900,00 lei
Reducere: -889,00 lei


intreaba
Descriere

 

START 250
       
Produse incluse Cant. Pret unitar Total
Prepeliţe de 6+ săpt sortate 1M+3F - Coturnix coturnix, japonica 250 11 lei 2.750 lei
CPO50/2A Cuşcă pentru 50 de prepeliţe ouătoare, cu adăpători automate 5 140 lei 700 lei
Furaj pentru prepeliţe ouătoare 150 2,5 lei 375 lei
       
TOTAL PRODUSE 1   3.789 lei
Discount 1   -889 lei
       
TOTAL PACHET     2.900 lei

ATENTIE!
Acest pachet necesita programare si confirmare pentru disponibilitate.
Pachetele care contin pasari se ridica de la Microferma sau se livreaza de catre noi, direct la beneficiar.

Distribuie pe:

Abonare la Newletter

Contact