Coş de cumpărături0
Home CLEO (HOBBY) Incubatoare automate Extensie pentru incubatorul Cleo5

Extensie pentru incubatorul Cleo5

Extensie Cleo5
Dacă aveţi deja un incubator octogonal Cleo 5 şi v-ar place să-i creşteţi capacitatea de incubare vă oferim cele necesare într-o manieră de achiziţie simplă; este o investiţie foarte bună să-i luaţi incubatorului dumneavoastră preferat un etaj intermediar

instoc.gif

Prețul : 75,00 lei


intreaba
Descriere

Etaj intermediar (extensie) pentru incubatoare Cleo 5

Extensia pentru incubatoare Cleo 5 este un etaj intermediar (format dintr-un perete exterior octogonal şi un grătar bordurat) care permite dublarea capacităţii incubatoarelor standard (cu incubare pe un singur nivel) Cleo 5. Extensia pentru incubator Cleo 5 este compatibilă cu toate modelele de incubatoare octogonale Cleo 5 (inclusiv incubatoare Cleo 5 mai vechi). Etajul intermediar vine pre-echipat pentru a putea fi utilizat fie simplu - cu întoarcere manuală, ou cu ou -, fie cu oricare din sistemele de întoarcere semiautomată a ouălor de prepeliţă (P), de găină (G) sau de fazan ori potârniche (F), care pot fi comandate opţional împreună cu această extensie.

 Montajul se face simplu şi uşor, prin poziţionarea etajului între baza şi capacul incubatorului dumneavoastră Cleo 5.

 

 Menţiuni:

 

 - Dacă grătarul pentru ouă din dotarea incubatorului dvs. Cleo 5 este de tip simplu / standard (şi nu grătar bordurat de tipul celor din incubatoarele achiziţionate prin Microferma de prepeliţe Braşov), pentru a vă echipa şi incubatorul pe care îl deţineţi deja cu oricare din sistemele semiautomate de întoarcere a ouălor veţi avea nevoie şi de un grătar bordurat pe lângă sistemele de întoarcere aferente, iar dacă incubatorul nu are gaura pentru cheiţa de întoarcere, va trebui să daţi acea gaură cu un obiect ascuţit adecvat.

 

 - Faţă de incubatoarele Cleo 5 pe un singur nivel, incubatoarele Cleo 5 din clasa E (sau "x2") cu incubare pe două nivele suprapuse au ventilatoarele montate diferit pe capac, astfel încât să poată să ofere o corectă circulaţie a aerului / distribuţie a temperaturii şi umidităţii în interior. Adăugarea unui asemenea etaj intermediar pe o clocitoare Cleo 5 cu incubare pe un singur nivel fără aplicarea de tehnici speciale de incubare poate duce la rate de eclozare nesatisfăcătoare, variaţia fiind, în funcţie de condiţiile specifice (individuale) de utilizare, între 10% şi 40% sub rata de eclozare a incubatorului fără utilizarea extensiei. Dacă nu sunteţi un utilizator experimentat, vă recomandăm  insistent să optaţi pentru un incubator care să vină din fabrică cu etaj intermediar (extensie) - de. ex. toate incubatoarele prezentate pe acest site care conţin litera "E" în denumire se încadrează în această categorie - decât să încercaţi să dublaţi capacitatea unui incubator Cleo 5 cu un singur nivel prin achiziţionarea unei asemenea extensii. În cazul în care sunteţi un utilizator experimentat, vă recomandăm în cazul în care adăugaţi extensia E la incubatorul dvs. să confecţionaţi incubatorului astfel îmbunătăţit un sistem de termoizolaţie eficient (de ex. să înveliţi incubatorul pe fund şi pe laterale cu o pătură călduroasă pusă în 3 straturi şi legată cu elastic, obligatoriu fără să obturaţi modulul electronic şi aerisirea de pe capac), să creşteţi temperatura incubatorului la 38,6 grade celsius [conform afişajului digital încorporat] din potenţiometrul de reglaj şi să rotiţi zilnic - o dată pe zi - etajele între ele (grătarul bordurat din extensie mutat o dată pe zi jos, iar cel de jos de la bază pus sus, în etaj (extensie). Prin aplicarea acestor tehnici şi prin păstrarea incubatoarelor în condiţii ambientale optime (temperatura încăperii constantă şi peste 20 de grade celsius, ferit de surse de căldură (raze solare directe, calorifere etc.), noi am obţinut mereu rezultate cu doar 5% mai slabe faţă de utilizarea incubatoarelor în variantă standard / incubare pe un singur nivel, chiar dacă motorul în aceste incubatoare nu este poziţionat încât să facă faţă unui cubaj interior aproape dublu.

Distribuie pe: