Coş de cumpărături0
Home OUA DE PREPELITA Caserola carton pentru 24 oua de prepelita - 100 buc

Caserola carton pentru 24 oua de prepelita - 100 buc

Caserola pentru oua de prepelita
Caserola pentru oua de prepelita
Caserole pentru 24 ouă de prepeliţă, din carton foarte rezistent, cu închidere foarte bună şi uşor de aplicat (inclusiv în mod repetat). Singurele caserole bune şi pentru ouă standard, şi pentru ouă jumbo, şi pentru ouă de consum, şi pentru transport ouă de incubat!

instoc copy.gif

Prețul : 75,00 lei


intreaba
Descriere

Aşteptarea a luat sfârşit!
Pentru prima dată în România, caserolele pentru 24 ouă de prepeliţă confecţionate din carton sunt disponibile pentru toţi crescătorii care vor să se alinieze prezentării ouălor de prepeliţă în ambalaje reciclabile, ecologice, de calitate premium.

Spre diferenţă de modelele de caserole similare din plastic, noile caserole din carton sunt mult, mult mai rigide şi mai rezistente (pot fi suprapuse fără a risca spargerea ouălor), se închid mult mai uşor şi mai bine decât variantele din plastic, iar cele 24 de locaşuri pentru fiecare ou în parte sunt făcute mult mai încăpătoare. Acesta este singurul model de caserolă pentru ouă de prepeliţă din ţară care permite ambalarea în deplină siguranţă şi a ouălor standard (8-12 grame), şi a ouălor jumbo (11-19 grame)!

De asemenea, caserolele din carton pot fi folosite şi la transportul ouălor de incubat, spre diferenţă de cele din plastic care ofereau rezultate dezastruoase în această privinţă.

Capacul superior permite aplicarea de etichete auto-adezive pe o suprafaţă mai bună (plană, fără goluri) decât o fac capacele caserolelor din plastic, iar pentru cei care fac comenzi mai mari există posibilitatea printării color direct pe caserolă, minimizând astfel costurile de ambalare simultan cu obţinerea unor riscuri de transport (ouă sparte = caserole pline nevandabile) minimizate şi cu un efect de imagine / prezentare produs cu mult superior (reciclabilitate, produs ecologic). Când vă gândiţi cât de mult vinde ambalajul produsul, nu uitaţi că fiecare caserolă cumpărată de o persoană va fi cel mai probabil văzută de alte încă zece persoane! Caserola "vorbeşte" pentru dumneavoastră :)

Pret pe bucata 0.75 lei. Ambalat la 100 buc

Distribuie pe: